Xiang Fu Hai by Vasa Hotel Surabaya

Sauted Beef with Cumin and Chili Sauteed Sea Cucumber with Mixed Veggies Sauteed King Prawn with Pocai Steamed Garoupa Fish with Pickle Sauce Braised Glutinous Rice with Duck

Sukimura, Thai Hot Pot di Surabaya

Yuuukk mana nie pengemar “Suki” nya Surabaya…Banyak khan skrg Resto ataupun Depot yang nyediain berbagai macam Suki, Nah kali ini, ada Resto baru di Surabaya Pusat dg konsep unik tepatnya di Delta Plaza atau Plaza Surabaya yach… Yeaah..congratz for Opening nya “Sukimura” Resto, dg konsep yang sama yakni Suki…. Tentu nya kali ini Suki nya…

Stix: Chill and Grill di Surabaya

Cheer up guys… udah lama gw ga bloging karena banyak kesibukan padahal di undang terus ama beberapa resto yang baru buka di Surabaya nie…hehehe… Nah kali ini gw diundang ama temen baik gw dari Jakarta buat nyobain konsep resto baru nya dia…. Namanya “Stix : Chill and Grill, yaachh kalo kalian udh dgr, nie tempatnya…

Taste of Georgetown: Authentic of Penang Food in Johor Bahru

What is the famous food in Penang, Malaysia??? Many kind of famous foods in Penang and they are spread across several city is Malaysia included Johor Bahru City, not really big city, but many kind of famous foods from Penang brought to Johor Bahru. Today, we visit one of the famous Restaurant at KSL City…

Awa Mee Bar at Johor Bahru

Actually in Johor Bahru even in Malaysia, It was not difficult to find the same taste with our tongue as an Indonesian, because it looks like same taste with local food itself. Now we try not new restaurant, but in new Mall in Johor Bahru, Paradigm Mall. The new one of mall iconic in Johor…

Song Fa Bak kut Teh : Singapore Style Bak kut Teh

Lohaaaa back again to my blog, Yes, today was my journey to go to Singapore from Johor Bahru, this was not my first time but already second time to do this journey. But I didn’t talk about my journey, I will write my experience or review about this “Singaporean Style Bak kut Teh”. Then, as…

It Roo Cafe (The Best Chicken Chop) at Johor Bahru!!

Yeaah…. Sedikit cerita pengalaman gw tentang makanan di Johor Bahru nie… Kebetulan gw lagi stay di Johor Bahru, tepatnya nginap di daerah JBCC, yaitu Grand Bello Hotel, termasuk Hotel Bintang 4 sesuai rating di agoda juga…. Nah begitu sampe di hotel, gw di tawarin memakai free fasilitas shuttle bus nya mereka, bisa ke JBCC,or JB…

Sanada Donburi “Creative Japanese Rice Bowl”

Congratzzz for Sanada Donburi!!! Nie unik banget guys… makanan jepang yang udah di modifikasi sedemikian rupa dan menghasilkan rasa yang cukup enak dilidah kita… Sanada Donburi baru aja buka lhoo… kurang lbh 2 minggu setelah gw posting blog tentang Sanada Donburi nie…hehehe… Yeaaahhh Peminat Makanan Jepang ga usah khawatir coz harga nya relatif sangat murah…